GODMORGON

Just nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på lite låg musik. Ska äta frukost snart och sen ner och hämta mina skor som är hemma hos Emma. Sen ska jag till träningen, taggad! Vi ska forstätta med programet så det blir ju bra. Kommer nog att blogga mer när jag kommer hem men jag lovade en tjej att jag skulle skriva ett till kapitel i min novell så vi får se. Men jag tror jag kommer att blogga.
Juste vi fick bows på förförra träninge så kan visa er hur de ser ut. Helt vanlig svart bow, snyggare en min vita som jag fick av HCE. 
 

Victoria's Secret

Idag på mammas jobb gav henne chef Victroia's Secret till mig och mamma från NY de luktar sååå gott. Blev jätte glad när hon kom hem med de så ja nu luktar jag bara på de. Iallafall var i skolan idag var rätt så chill idag så det gick bra. Vi hade ingen matte för vår mattelärare var på Grönan med 9orna och vi hade ingen vickarie så vi fick ha spanska tidigare och sluta tidigare. Ja nu är jag hemma, skulle sova hos Lina med Daniella och Emma men Daniella pallade inte så ingen sover över hos henne. Ja men det var det.
 

Godmorgon

Godmorgon på er! Just nu har jag ätit upp min frukost och ska snart börja att fixamig. Hade sovmorgon idag så börjar 20 över 9 så det blir bra. Måste leta efter min svenska bok hemma har typ tappat bort den och jag behöver den. Slarvig jag vet. Vi också betsälla en bok hem till mig så ska fråga om jag får den är ju rätt så billlig 129 kr bara det är väl ett bra pris för en bra bok va? Nej men nu så måste jag fixa mig annars kommer jag att stressa som vanligt.
 

Dagens Outfit

 
Kofta- BIKBOK
Vitt Linne- Gina Tricot
Jeans- Hollister
 
Det här var dagens outfit för idag inget mer att säga om det. Var i skolan idag helt vanlig dag, har haft väldigt ont i fotleden efter cheerleadingen pga av mina dåliga skor. Måste köpa nya cheerskor snat. Inget mer att säga om det, hoppas att ni haft en bra dag.
 

dålig uppdatering? Jag vet.

Ni kanske undara varför jag inte blogga men det är inte så lätt att hinna med bloggen, läxor och träningar. Men jag försöker så gott jag kan. Just nu sitter jag hemma och ska plugga till ett Biologi prov och sen så ska jag åka till träningen. Mer en det här inlägget for ni inte tyvär. Kommer att komma hem sent hinner inte att gå in på datan då.
 

DAGENS INKÖP

Som i tidigare inlägg som jag skrev att mamma kom med ansiktssaker. Ja här är det hon köpte till mig, den är ny så jag ville pröva den. Såg den på en MTV reklam och ja så då ville man testa. Någon av er som har den? Funkar den bra på er? 
 

TRÄNING

Hej sötisar! Har kommit hem från träningen för någon timme sen. Det gick jätte bra på träningen, vi körde gymnastik och fortsatte på vårt program. Inann jag gick kom mamma hem med lite saker till mig som jag hade frågat om tidigare så jag fick lite saker till ansiktet. Ni ska få se sen, nu måste jag gå och hoppa in i duschen och får blogga mer efter eller kanske imorgon för jag måste läsa en bok som vi har tills imorgon. 
 

AWKWARD.

Hej allihopa. Just nu sitter jag i vardagsrummet och kolla på AWKWARD på MTV och väntar tills vma's börjar för jag missade det i fredags så då kan man kolla på repris. Idag så ska jag kanske gå till stan med Daniella och Emma men vi får se hur det blir. Jag vet att min uppdatering har vart jätte dålig men det är ju också för att det är skola och att jag bloggar på en annna blogg också. Men nu så ska jag ta tag i den här bloggen igen.
 
bild från igår.

Svar På Kommentar

 
Jag har fått den här frågna många gånger så jag tänkte svara på den nu så att alla som frågade kan få se svara här.
 
 
SVAR:  Jag går i Twister Cheer Elite. Jag är topp, Daniella bas, Emma framperson. Ja, jag går i junior b nybörjarlag.  Men det är bara i det bygget vi håller på med nu. 

PIZZA TIME

Mamma ringde mig och sa att jag skulle ner och köpa pizza till mig och Maxim så jag gick ner till pizzerian med Daniella och beställde en ost och skink pizza. Nu när jag har ätit upp den så vill jag ALDRIG mer äta, mår så illa är mätt av den. Men i alla fall så sitter jag nu och lyssnar på vår cheermusik och övar lite. Vad gör ni? 


HEMMA

Hej sötisar! Idag så var jag i skolan som vanligt då, var inte så kul i skolan idag men ändå så var det lungt. Efter skolan åkte jag hem med Daniella och träffade Maxim vid konsum och vi gick hem tillsammans. När jag kom hem så gjorde jag varm choklad med vår nya maskin, älskar den. Just nu sitter jag i vardagsrummet och kollar på MADE och lyssnar lite på var cheermusik. Den är från USA och den är så bra!